Våra Tjänster

Hemstädning

Hemstädning är en avlastning i vardagslivet som passar lika bra för seniorer som för barnfamiljen eller till din första villa. Diska, tvätta, städa och bädda, du avgör vad som ska ingå! Vi står givetvis för städmaterialet och vår personal svarar på alla frågor du kan tänkas ha.

Storstädning

Vi hjälper dig med en extra-allt-storstädning. I det färdiga paketet ingår allt från fönsterputs till ugnsrengöring.

Trappstädning

Bostadsrättsförening eller fastighetsägare? Då kan vi hjälpa dig! Vi är väldigt duktiga på trappstädning. Vi skulle vilja att du ger oss chansen att berätta varför vi ska bli din städleverantör. Anledningar? Bl.a. vår nöjd-kund-garanti och vår kundtjänst. Hör av dig för offertförslag redan idag!

Flyttstädning

Är det dags att flytta? Vi har erfarenhet av att hjälpa till med flyttstädning. Alltid till fasta priser, efter en given checklista och alltid med en nöjd kund-garanti. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig när du ska flytta!.

Byggstädning

Har du renoverat eller byggt nytt? Vi kan vårt jobb och vi vet hur vi gör oss av med dammet. Våra städteam har gedigen och lång erfarenhet från såväl dammsanering som slutstädning. Alltid med 48 timmars garanti och god flexibilitet.

Kontorsstädning

Jobbar du på eller äger du ett företag med kontor? Vi har några av de kanske bästa städteamen på just kontorsstädning. Slå oss en pling så berättar vi varför och förklarar även vad vi kan göra för dig och ditt företag när det kommer till rengöring av företagets lokaler och kontor.

Boka en städning

Niaab Städ AB, Organisationsnummer: 559187-3780

info@niabstad.se

Kundservice har öppet måndag-fredag kl. 7:00-17:00

Specialist inom   Hemstädning   –   Kontorsstädning i Skåne

© 2020 Niaab Städ AB. Alla rättigheter förbehållna. | En produktion av Modifinder | STARMEDIA